Izbor mešanih lokalnih mesnin, sirov in vložnin (Kmetija Cimerman). 1,6,7,8
Pašteta piščančjih jeter, višnje, lešniki. 1,7,8
Karpačo, rukola, sladoled gorčice in medu. 1,3,7,10
File dimljene postri, krompirjeva solata s grenom, pomaranča, okisane redkvice. 1,4
Paradižnikova omaka z baziliko, pesto, mlad kozji sir. 1,7
Sirov štrukelj, vinska omaka in ožgan por. 1,3,7,12
Pršut in domači njoki s špinačo. 1,3,7
Domači njoki z jurčki in tartufi. 1,3,7
Pire krompir, vinska omaka, brstični ohrovt, karamelizirano korenje. 1,7,12
Počasi pečena goveja rebra v rdečem vinu, gomoljna zelenjava, pečen krompir. 1,7,12
Ocvrti pičančji medaljoni, krompir s kožo. 1,3
Polenta, ocvirki, domač jogurt in pečen pršut. 1,7
Lešnikov pire krompir, zelenjava, ribja omaka. 4,7
Berivka, tagliata rostbifa, češnjev paradižnik, pečene fige, lističi parmezana in gorčični preliv. 7,10
Berivka, mariniran piščanec na žaru, koruza, fižol, kuhano jajce in hišni preliv. 1,3
Radič kozji sir, pinjole, češnjev paradižnik, hrustljava slanina krškopoljca, balzamični preliv. 7,10