Izbor mešanih lokalnih mesnin, sirov in vložnin (1,7,8)
Domač kruh (1,7,8)
Pašteta piščančjih jeter, višnje, lešniki (1,7,8)
Karpačo, rukola, sladoled gorčice in medu (1,3,7,10)
File dimljene postri, krompirjeva solata s grenom, pomaranča, okisane redkvice (1,4)
Panceta krškopoljca, kisla smetana in radič (1,7)
Prekajen svinjski vrat, hren in hruška (1,7)
Pesto, pršut, rukola, pinjole in fige (1,7,8)
Česen, zelišča, paradižnik in kozji sir (1,7)
Artičokin pest s česnom, gamberi, limeta (1,7)
Sirov štrukelj, vinska omaka in ožgan por (1,3,7,12)
Ocvrti piščančji medaljoni, mladi krompir pečen na rjavem maslu (1,3,7)
Pečen sladki krompir, šparglji, vinska omaka (1,7,9,12)
Pire krompir, vinska omaka, karamelizirano korenje (1,7,12)
Ješprenova rižota z gomoljno zelenjavo, limonina lupinica, ribja omaka (1,4,7,9,14)
Polenta s kozjim sirom in črnimi olivami, zelenjava na maslu, zeliščno olje (1,4,7,9,14)
Berivka, rdeča pesa, bučna semena, kuhano jajce, koruza, fižol, češnjev paradižnik, trdi sir, hišni preliv (3,7)
Slanina krškopoljca, pinjole, češnjev paradižnik, kozji sir, balzamični preliv z gorčičnimi semeni (7,10)
Berivka, rdeča pesa, fige, gorčični preliv, trdi sir